Header-afbeelding-Verhalen-en-nieuws.jpg Header-afbeelding-Verhalen-en-nieuws.jpg Header-afbeelding-Verhalen-en-nieuws-small.jpg

« Terug

Deelnemer: Jetske

Niet-onmogelijk.jpg13 mei

Ja ja, ook ik viel voor het zonnige plaatje van het authentieke VW-busje. Als communicatiestudent weet ik hoe het werkt en toch trap ik er in. Maar het verhaal was nog beter, reizen door Europa? Tof! Met nog een stel onbekende jongeren? Leuk! Bloggen en vloggen? Awesome! 11 t/m 25 juni? Dat… werd een probleem, want deze brave communicatiestudent moest dan gewoon op school haar projecten afronden. Jammer, ach, mooie dromen, we laten het gaan. Maar dat stralende VW-busje liet mij niet gaan. Dus schreef ik toch snel een motivatiebrief om het definitief van mij af te zetten. Ik zou “mijn best” hebben gedaan en dus oké zijn met mijzelf. En de HGJB/GZB zou voor mij dit idee in de prullenbak gooien, zodat ik dat niet hoefde te doen. Maar het moment dat ik er verder eigenlijk niet meer bij nadacht werd ik gebeld of ik op gesprek wilde komen en nog wat later zijn we hier en lees jij mijn eerste blog (Thanks, ik mag je nu al!)

De HGJB/GZB bood mij deze kans en nu was het aan mij. Ik mocht bij mijn school gaan lobbyen of ik heel misschien, helemaal in lijn van mijn studie en super goed voor mijn zelfontwikkeling, een paar weken mocht missen om door Europa te toeren. “Dat wordt moeilijk,” mailde mijn docent en teleurgesteld lag ik wakker. Ik had niet gedacht dat ik zover zou komen, maar het kon blijkbaar, dan laat ik me toch niet door één docent tegenhouden, ik ben geen quitter! Dus mailde ik hem de volgende ochtend: “moeilijk is niet onmogelijk.” Bij deze is dit mijn nieuwe motto. Want of het nu mijn eagerness was, mijn steengoede argumentatie of mijn betoverende glimlach, maar twee dagen later na een ernstig beraad der docenten gaven ze toe en kon ik mij melden als trots lid van ons Mission on the road team.

Ik heb onwijs veel zin om jou mee te nemen door Europa, samen te leren van andere mensen in andere culturen en hun verhalen te vertellen. Laten we samen weer ons hele beeld van de wereld en het geloof open gooien en laten we ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Met een zwierige buiging,

Jetske

Labels
Algemeen nieuws
Jetske

« Terug

Volg ons!

Facebook Mission on the roadTwitter Mission on the roadYoutube Mission on the roadInstagram Mission on the road

Help ook mee

Per kilometer willen we € 2,50 ophalen voor zending in Europa. Help jij ons verder?

GZB-HGJB-logo.png

Dit is een project van de HGJB en de GZB

Scroll naar boven