Header-afbeelding-team.jpg Header-afbeelding-team.jpg Header-afbeelding-team-small.jpg

Jetske

Hee, ik ben Jetske, communicatiestudent, verhalenverteller en jouw eigen huis-tuin-en-keuken filosoof. Wijs mij de box, dan denk ik erbuiten en wijs mij een kerkmuurtje dan zal ik er heel zachtjes tegenaan schoppen. Ik wil mensen opnieuw aan het denken zetten en inspireren en daarom neem ik jou graag mee door Europa.

Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen die ik op mag doen en met jou mag delen. Wat gebeurt er als je zes mensen in een klein busje door Europa stuurt? Wat zullen zij ontdekken over wat mensen uit een andere cultuur drijft in hun (geloofs)leven en wat kunnen zij daarvan leren? Welke verhalen vallen er te vertellen en welke verhalen brengen hen tot zwijgen? Laten we samen de wereld bekijken door andere ogen… ik heb er zin in!

Volg mijn reis
  • jetske-polaroid.png
  • ruben-polaroid.png

Ruben

Mijn passie is het verbinden van het verhaal van God aan het verhaal van jongeren. Dat doe ik o.a. in mijn job als jongerenwerker / jeugdwerkadviseur bij de HGJB. Deze reis, waar ik waanzinnig veel zin in heb, ga ik ook op zoek naar die verbinding.

Wat gebeurd er in Europa, wat zijn de geloofsvragen van de jongeren in Albanië, zijn die het zelfde als van de jongeren in Tsjechië of Nederland. Wat is het verschil, wat kunnen we daar van leren. Man….ik kan niet wachten.

Volg mijn reis

Jorik

Leuk dat je dit leest, zelf ben ik erg enthousiast over de reis met Mission on the Road. Ik hoop jij ook! Middels dit stukje wil ik mezelf graag even voorstellen.

Ik ben Jorik Bulten en kom uit Doetinchem, een mooie stad in de Achterhoek. Ik studeer Bestuurskunde op het Saxion te Deventer.  

Het geloof en hoe mensen daar invulling aan geven vindt ik een boeiend thema. Ik hoop verrast te worden door de diversiteit die er is binnen het geloof in Europa.

Inmiddels heb ik al wat ervaring opgedaan met reizen, het is superleuk om onderweg te zijn. Je maakt samen de mooiste momenten mee. Veel van deze momenten hoop ik vast te kunnen leggen doormiddel van fotografie. Op die manier hoop ik dat je de reis met ons mee kunt gaan beleven.

Volg mijn reis
  • jorik-polaroid.png
  • wim-polaroid.png

Wim

Al verschillende keren heb ik gemeenten in het buitenland bezocht. En elke keer was ik onder de indruk van de mensen daar. En altijd dacht ik; dit moeten meer mensen zien en horen.

Met Mission on the road wil ik de ontmoetingen in Europa met jou delen. Om bemoedigd te worden. Om iets van christenen in het buitenland te leren. Daarom doe ik mee. En oké, het is natuurlijk ook een mooi avontuur!

Volg mijn reis

Joanne

Wauw, wat een onwijs tof project!’ was het eerste wat door mijn hoofd schoot toen ik las over deze reis. Met een groep jonge mensen reizen door Europa om jongeren uit verschillende landen te ontmoeten, van elkaar te leren en met elkaar ons geloof te delen. Ik was direct enthousiast! De praktische kant van het verhaal was iets ingewikkelder, want omdat ik in het onderwijs werk kan ik niet zo maar twee weken vrij krijgen. Na wat geschuif met lessen en lieve collega’s die taken over wilden nemen, kwam het toch goed en kon ik ja zeggen tegen dit avontuur.

In mijn werk heb ik veel met jongeren te maken en het fascineert me hoe zij hun geloof beleven, hoe ze God zoeken, hoe ze vasthouden aan Hem wanneer ze niets anders hebben. Het inspireert me en verwondert me. Het zet me aan het denken over hoe ik zelf leef en God volg. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de mensen die we op onze reis gaan ontmoeten. Wat drijft hen? Wat geeft hen kracht? Hoe geloven zij in hun land? Ik zie uit naar mooie ontmoetingen!

Volg mijn reis
  • joanne-polaroid.png
  • nathalie-polaroid.png

Nathalie

Mission on the road. Bij het horen van het woord mission word ik al enthousiast. Misschien heeft dit te maken met het feit dat ik godsdienst pastoraal werk studeer.

Daarnaast: on the road. Behalve dat het sowieso heel stoer klinkt en ik enorm blij word van mooie busjes, lijkt het me ook nog eens een te gekke belevenis.

Ik kan niet wachten om allerlei nieuwe mensen te ontmoeten, unieke verhalen te horen én jullie mee te nemen in deze ongetwijfeld indrukwekkende avonturen.

Lets do this together!

Volg mijn reis

Ivo

Mijn naam is Ivo Braamse en op dit moment woon ik in een appartementje in Goes centrum. Ik zou mijzelf omschrijven als een nuchter en open persoon. Als beroep ben ik regisseur/cameraman en heb ik mijn eigen filmbedrijf waardoor ik fulltime aan het werk ben. Hiermee kom ik in de meest gekke situaties terecht en op bizarre plekken tot de meest varierende video projecten van groot tot klein. Daarnaast reis ik erg veel en ben ik eigenlijk elke maand wel ergens in het buitenland. Dit kan vrijwilligerswerk zijn, vakantie of voor werk. Ik werd gevraagd om deze mooie reis van Gzb te verfilmen en mee te gaan op ontdekkingsreis hoe de kerk leeft in Europa. Mijn relatie met Jezus is het meest kostbare dat ik bezit in mijn leven. Deze reis lijkt mij weer een mooie ontdekking waarin veel te leren valt over God en de beleving van het geloof bij andere jongeren in Europa.

Volg mijn reis
  • ivo-polaroids.png
team-groepsfoto.jpg team-groepsfoto.jpg team-groepsfoto-small.jpg

Volg ons!

Facebook Mission on the roadTwitter Mission on the roadYoutube Mission on the roadInstagram Mission on the road

Help ook mee

Per kilometer willen we € 2,50 ophalen voor zending in Europa. Help jij ons verder?

GZB-HGJB-logo.png

Dit is een project van de HGJB en de GZB

Scroll naar boven